Köszöntő

Sziasztok!
A blog az általunk készített feliratokról, és sorozatokról szól. Jelenleg a Melrose Place és a Modern Family 1. évada áll fordítás alatt, februárban pedig érkezik majd a Past Life is. Valamint Luke fordítja az iCarly-t is. illetve volt még a Tudors 3. évada, a sorozat áprilisban tér majd vissza a záró évaddal, valamint a Krod Mandoon című minisorozat. Érdemes az oldalt gyakran figyelni, mert folyamatosan jelentkezünk a fordítások állásával és a sorozatokkal kapcsolatos hírekkel.
Üdvözlettel:
Missy, Kyle & Luke

2009. szeptember 9., szerda

Melrose Place 1x01-Pilot fordítás

Hát ez a nap is elérkezett. Az első részhez az FQM csapat készített elsőként release-t, így a felirat is ehhez készül majd. Mivel az angol felirat több, mint 900 soros, így leghamarabb holnap délután-estefelé lesz majd kész a fordítás. Ebben a posztban és a twitteren is folyamatosan jelentkezünk majd.
Csütörtök:
17:58- Mint kiderült, a 720p-s releasehez ugyanez az időzítés passzol, így csak javítgatni kellett. A felirat innen letölthető, jó szórakozást!

6 megjegyzés:

  1. már nagyon várom. előre is köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés
  2. Már nem kell sokat várni, még kisebb javítások, és időzítés a másik verzióhoz aztán fel is kerül:)
    És köszönjük, hogy írtál:)

    VálaszTörlés
  3. én köszönöm Nektek a feliratot!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Mikorra várható a második részhez a felitat? Előre is nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Ne haragudj, hogy csak most válaszolunk. Sajnos csak ma jött ki az angol felirat, így nem tudtunk előbb hozzákezdeni, pedig szívesen csináltuk volna mi már szerdán is. Sajnos úgy néz ki a későbbiekben is így fog érkezni az angol sub, igyekszünk majd a napján előrukkolni a magyarral:) Ma sikerült:D

    VálaszTörlés